• Csak az tarthatja be aki ismeri is
  • Kérjük segítsen, hogy másokhoz is eljusson

Szakértői kerekasztal

A Magyar Telekom oktatók, kutatók, művészek és újságírók részvételével/bevonásával kerekasztal beszélgetést kezdeményezett, amelynek legfontosabb célja digitális együttélés hazai szabályainak, ajánlásainak, azaz az e-Etikettnek a megalkotása volt. e-Etikett

Feltölthetjük-e a céges partin főnökünkről készült fotót egy közösségi oldalra? Kell-e SMS-ben megszólítást  használni? Gond-e, ha egy e-mailben helyesírási hibát ejtünk? Úgy tűnhet, lényegtelen kérdésekről van szó, mégis fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a szabályokkal, amelyekre érdemes odafigyelnünk, amikor e-mailezünk, mobilozunk vagy a közösségi oldalakon írjuk meg a velünk történteket. Az új elektronikus eszközök használata szabadsággal jár, de ehhez a a szabadsághoz felelősség is társul.

A Magyar Telekom (T-Home,T-Mobile) 24 szakértőt kért fel, hogy segítsenek megalkotni azokat a főbb iránymutatásokat, elveket, amelyek a legújabb kor eszközeihez kapcsolódnak. A kétnapos szakértői kerekasztalon felmerült gondolatokból született meg az oldalunkon elérhető és másokkal is megosztható ajánlásgyűjtemény, amely eligazítást nyújthat az általánosan elvárható viselkedési normákat illetően.

Videó a kerekasztalról

You need to upgrade your Flash Player

Galéria a kerekasztalról

A kerekasztal eredménye: e-Etikett ajánlásaink

e-Etikett
Magyar Telekom Nyrt © 2010 Minden jog fenntartva!